Extend a Line

extend-a-line

As part of a studio workshop, we were asked to form a proposal for the site where we should ‘extend a line’. This led to the idea of repairing, reconstructing and extending the existing walkway and balconies on the external walls of the Centenary Works buildings and create connections between the different areas of the site. The sketches above are some of the initial work produced during the workshop.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s